Auto kranovi

K27-32 TSR

K27-32 TSR je uvodni model u klasi pokretnih dizalica. Njegove kompaktne dimenzije čine ga laganim i praktičnim, što nudi mnoge prednosti, naročito u urbanim sredinama. Usvaja se sa visinom kuke od 32 m i maksimalnim opterećenjem od 1.500 kg. Zahvaljujući bočnom opsegu od preko 27 m, građevinski materijali do 250 kg mogu se transportovati bez kretanja dizalice do zadnjeg dela krova.

K750 RS

Sa visinom kuke od oko 37 m, ovaj kran je najveći među Klaas modelima 7.5-tonske klase. Njegov nosivost u kombinaciji sa radnom visinom čini ga idealnim pomoćnikom u građevinarstvu - naročito u urbanim područjima. Naročito preko svog trećeg izvlačenja u preklopnom vrhu, na krovu ima ogroman raspon od 12,94 m. Pored svojih mnogih funkcija, K750 RS impresionira svojim niskim troškovima održavanja i servisiranja: Savremeni sistemi winch-a i visokokvalitetni opšti dizajn obezbeđuju niske troškove održavanja i stabilnu.

K850 RS

K850 RS sa maksimalnom visinom kuke veći od 36 m i dužinom proširenja od 37,6 m ispunjava skoro sve zahteve koje krovovi i stolari stavljaju na kran visoke performanse. Izuzetno dugačak domet od 31 m sa opterećenjem od 500 kg olakšava svakodnevni rad u ramovima drveta i izgradnji hale, kao iu ravnim krovovima. Napravljen odvojenim dizelskim motorom koji je efikasan za gorivo, K850 RS troši malo goriva - što štedi novac i životnu sredinu.

K900 RSX

K900 RSX, izgrađen na kamionu od 13,5 tona, impresionira svojom visinom kuke preko 38 m, kao i ogromnom snagom. Sa maksimalnim nosivim opterećenjem od 5.000 kg, može čak doći do radnih površina od 6,50 m i visine 8,20 m. Opremljen sa dvostrukim hidrauličkim teleskopskim vrhom za savijanje, dizalica se takođe može ugraditi u malim otiscima - čak iu radnoj platformi. Zahvaljujući savremenom daljinskom upravljaču sa integrisanom memorijskom funkcijom, u mogućnosti je da detektuje dve ciljne tačke i automatski se pomera unutar njih u bezbednoj operaciji zadržavanja do pokreta.