Preduzeće UNIMAST d.o.o. iz Beograda je oficijalni partner i prodajno predstavništvo više renomiranih evropskih proizvođača opreme. Osnovano je u martu 2008. godine kao preduzeće koje svoje napore, iskustvo i stručnost usmerava ka rešavanju problema u radovima na visini, u oblasti građevinarstva i industrije. 
 

Naša primarna delatnost je projektovanje, distribucija prodaja, rentiranje, montaža i servis građevinske opreme u Srbiji i okruženju.

Najsavremenija tehnologija u našoj ponudi olakšaće Vam izvođenje radova na visini uz maksimalnu sigurnost i ekonomičnost. 
 

Nudimo Vam kompletno rešenje Vaših zahteva, počev od pronalaženja optimalnih rešenja uz projektovanje, logistiku, montažu, do završetka čitavog projekta, tzv. ključ u ruke.

 

izborOdličan izbor

Imamo širok asortiman proizvoda skela,građevinskih dizalice, teleskopskih dizalica,transportnih platformi i dizalica za materijal koje postaju pouzdan i fleksibilan partner za svakog izvodjaca radova koji zeli koristiti nase sisteme za izvodjenje radova u industriji i gradjevinarstvu.

Nasi sistemi su pogodni za izgradnju i industrijske projekte za male i velike zgrade, nove zgrade, renoviranje i izgradnju mostova, brodogradilišta, obnovi i izradu fasada,radovi zidanja, izolacije kao i na projektima rušenja i farbanja objekata.

Savršen timski rad

Nije samo upotreba same opreme od presudnog značaja,veoma vazan je i nacin na koji se oprema koristi,zato je jedan od naših ciljeva da radimo zajedno sa našim klijentima. Trudimo se da nasi zaposleni uspešno saradjuju  sa svakim od naših kupaca u cilju sto efikasnijeg i uspesnijeg zavrsetka projekta.

 

projektiProjekti

Svaki pojedinačni projekat ima svoje specifične, jedinstvene izazove. Sa svakim novim projektom, sigurnosni aspekti, logistika i tehnologija moraju biti preispitani, analizirani i regulisani. Zato se  trudimo da izgradimo stabilne poslovne i lične odnose sa našim klijentima na svakom nivou. Na osnovu toga mogu se eliminisati problemi, u saradnji sa Vama pronalazimo najkvalitetnija rješenja.

 

najamNajam opreme

Kada je u pitanju vertikalni transport materijala i ljudi nudimo nasim partnerima iznajmljivanje opreme.Ciljani proizvodi visokog kvaliteta namenjeni kompanijama u gradjevinarstvu i industriji olaksavaju radne procese i ubrzavaju vreme zavrsetka projekta.Obezbedjujemo personalizovanu podršku u planiranju i montazi.Razgovarajte sa nama kako bi ste dobili najviše od koristenja naših proizvoda i rešenja.
 

 

U 2014, UNIMAST doo Beograd  je dobio sertifikate ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

 

zdravljeZdravlje i zaštita na radu

Naš sistem upravljanja OHSAS 18001 kontroliše sve bitne aktivnosti koje obezbeđuju sigurno radno okruženje. Ovo uključuje monitoring procesa montaze, analize rizika, procene, istragu propusta i maksimalno smanjivanje rizika od stvarnih nesreća. Bezbednosne revizije zakazuju se na redovnom godišnjem nivou i evidentiraju se sva poboljšanja i preduzimaju se odgovarajuće mere.

 

kvalitetKvalitet

Kvalitet je oduvek bio važan u našem razvoju sa ISO 9001 sertifikat kvaliteta je potvrđen za razvoj, proizvodnju i usluge. Što je još važnije, integrisali smo i poboljšali uslove poslovanja na naš način rada, uključujući i naše partnere.

Ne stavljamo opremu u rad bez prethodnog testiranja. Sve kritične komponente prolaze kroz testove habanja. Mi smo posvećeni pružanju rešenja koja se koriste u najtežim i najekstremnijim uslovima u kojima je kvalitet neophodan.

Naši proizvodi su dizajnirani, razvijani za dugoročnu pouzdanost i izdržljivost čak i u najtežim uslovima rada.

 

zastitaZaštita čovekove sredine

ISO 14001 sertifikat je obaveza i prioritet i poboljšanje našeg radnog okruženja za sve zaposlene u smislu sigurnosti,tehničkih pomagala, zadovoljenja posla, ventilacije, osvjetljenja i buke. Stalno se trudimo da budemo korak ispred propisa i aktivno radimo na smanjenju uticaja na životnu sredinu u domenu koji je tehnički i finansijski izvodljiv.

 

pouzdanostPouzdanost

Kvalitet  je veoma važan, ali nije dovoljan. Bez dokazanog planiranja i pouzdanosti upotrebljenog proizvoda krajnji ishod može biti neadekvatan. Značaj iskustva, i tehničkog znanja ne može se ignorisati. Sa našim timom obučenih profesionalaca i instaliranom opremom, znamo šta radimo i zašto to radimo. Naši inženjeri prate naše veliko iskustvo u mnogobrojnim projektima koje smo u saradnji sa našim partnerima uspešno izveli. Sigurnost i pouzdanost su naš moto.Unimast doo Beograd  je Vaš siguran i pouzdan partner.