Kontakt


Upoznajte naš tim

Komercijalno finansijski sektor
Za pripremu ponuda, knjigovodstva, računovodstva i kompetentne podrške, naši komercijalni zaposleni su vam uvek na raspolaganju u našem radnom vremenu.

 Tim inženjera i projektanata
Naši inženjeri i projektanti za izvodjenje i planiranje projekata paze na Vas i Vaš projekat, koordiniraju i planiraju prema Vašim specifikacijama i uvek su na raspolaganju da odgovore na Vaša pitanja kako bi pronašli najekonomična rešenja za Vas.
     

Specijalizovani tim montera
Obučeni i dobro uvežbani monteri izvršavaju svaki zadatak sa kompetentnošću, odgovarajućim iskustvom i visokom bezbednošću. Pored toga, koristimo  iskusne kolege - naše partnere da tačno, kompetentno i na vreme završimo Vaše projekte.

 

Lager
Sopstveno skladište kompanije uvek je opremljeno rezervama opreme, kako  bismo postigli nesmetan razvoj i tok vašeg projekta. Pripremamo Vaše gradilište fleksibilno i na vreme.

     

Logistika
Zahvaljujući našem  voznom parku i našim transportnim partnerima logistički smo fleksibilni i uglavnom nezavisni od lokalnih uslova. Zahvaljujući inovativnom planiranju utovara, potreban nam je mali prostor i time kombinujemo kvalitet sa količinom.

 

Poslovni partneri
Pažljivo odabrani poslovni partneri za isporuku opreme kao i partneri iz oblasti zakona o građevinarstvu, informacionih tehnologija i statike dopunjuju naš tim. UNIMAST doo Beograd je stoga Vaš kompetentan partner koji se bavi Vašim projektima u svim pogledima.

  

Kontakt podaci

  
ul. Save Mašković 3 (zgrada DINARA AD ) Beograd 11010    

 

                  
 PDV podaci
    
+381 (0)11 398 73 89  PIB: 105506307
+381 (0)65 277 47 66  Matični broj: 20401443
 +381 (0)65 355 67 78  Šifra delatnosti: 4663
    

office@unimast.rs

 

 

office@unimast.rs